Scirocco - Common Questions

Talk about general things related to the new VW Scirocco in here.

Re: Scirocco - Common Questions

Postby Snikers10 » Thu Sep 27, 2018 12:56 pm

Is this normal? As shown below I have some open wires /components under the accelerator pedal. Causes no issues just wanted to check if anyone else has this.
2015 1.4 tsi

Cheers Image

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Snikers10
 
Posts: 14
Joined: Mon Sep 10, 2018 9:26 pm
I drive a: 1.4 TSI 122/125
In: Night Blue
With a: Manual box

Re: Scirocco - Common Questions

Postby vladandrei51 » Thu Sep 27, 2018 5:39 pm

I have them too.
User avatar
vladandrei51
 
Posts: 90
Joined: Thu Jun 21, 2018 9:19 am
I drive a: 1.4 TSI 160
In: Night Blue
With a: Manual box
Options: REVO Stage 2
Wossner Forged Pistons
Fox Sportauspuff Quad-Exhaust
VWR VW Racing CAI
3" catless downpipe & 3" catback (custom)
S3 intercooler
De-Cat / De-Res
03C906036M Injectors
NGK BKR7EIX Spark Plugs
NGK U5002 48003 Coil Pack
Revised Timing-Chain

High beam voltage drop one side only

Postby marius.dascal » Tue Jan 28, 2020 8:32 pm

Hi guys, just installed a pair of led bulbs in my dipped beams , only got one side fitted as the other turned out to be a different fitment(for reason I don’t know) and after setting off to go home thinking the error in the dash was the new bulb I find out it’s my high beam bulb(another led). I thought maybe I might have moved something but no after checking and unplugging and re testing it was not coming back. Keep in mind this is only one side and the other high beam is working. I then took my multimeter turned the high beams on and tested the voltage, at certain points it was saying 15v were on the line and then dropping back down to 0 and back up . While the other beam was on with no issues. I tried different bulbs even going back to halogen and then I tried testing the voltage with no bulb in at all and same story. What is going on please god let somebody know about this bizarre issue. Also I should add I have checked the fuses and they all seem ok. I’ve had issues with fuses melting before and taking down half of the cars lights with it but that was not only one bulb.
marius.dascal
 
Posts: 2
Joined: Sat Jul 20, 2019 8:13 pm
I drive a: GT 2.0 TDI 140/150
In: Candy White
With a: Manual box
Options: climate control etc

Previous

Return to General Scirocco Talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 83 guests